Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

luni, 20 februarie 2017

Vino să vezi și tu magia!

Acolo unde este cald și bine, precum la biblioteca Ovidius, partenerii și voluntarii nu trebuie căutați, căci ei vin singuri, fiind siguri de efectul serviciilor pe care le propun publicului larg.
În așa mod s-au lansat mai multe servicii, printre care unul cu caracter exact, dar original, organizat la-ndemnul profesorului de chimie al Liceului Teoretic Agricol, Ureche Dumitru, care cu ajutorul celor patru discipoli ai săi au transformat sala de lectură a bibliotecii în una magică.
Magia serviciului Chimia distractivă a stârnit curiozitatea celor mici prin experimentele „Spuma arzătoare”, „Bancnota în flăcări”, „Vulcanul” și „Chirurgia magică” , iar pe cei mari i-a cointeresat cu toate substanțele utilizate și efectul lor în urma reacțiilor.
Deși vârsta publicului nu se încadra nicidecum în vârsta chimiei, pentru că cei mici habar nu au ce e cu aceste elemente și cum se numesc, însă au conștientizat că aceste farmece le văd doar aici, acasă nu le pot experimenta din lipsă de soluții, iar cei mari, părinții, probabil trebuie să depene ani în urmă ca să-și amintească de laboratorul de chimie.
Deci, suntem mândri, noi,cei de la Ovidius că dispunem de un serviciu-beneficiu atât pentru cei mici care când vor ajunge la etapa dată își vor aminti cu drag despre ceea ce au văzut, cât și pentru maturi, care și-au răscolit amintirile și totodată au văzut poate ceea ce n-au putut vedea la timpul lor.

Vino la biblioteca Ovidius în fiece zi, căci niciodată nu poți a ști ce fel de magie te așteaptă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu