Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

duminică, 26 februarie 2017

Curcubeul copiilor

Serviciul  „Copilăria în culoare” este un serviciu excepțional, un serviciu care te face să privești lumea cu lumină, în culori și să uiți de tot ce e trist și gravat în nonculori.
Termenul culoare a cuprins astăzi universul  copiilor de la definiție până la clasificare, în calde și reci, în primare și secundare, dar toate acestea și-au urmat făgașul nu înainte de a-și stabili calitățile pe care trebuie să le posede și să deducă cuvântul-cheie ce-i va determina „succes”.
Succesul i-a călăuzit și la rubrica „Găsește cuvintele lipsă” din poezie, care în cele din urmă au conturat și mai bine aspectul culorii, mai bine zis, a unor culori, șapte culori primare ce se regăsesc atât în poezie,  cât și în intersecția ploii cu lumina, obținând, astfel,  un curcubeu.
Au recitat și poezie, scăldată toată în culoare, cum că „Am luat galbenul din soare/ Și-albastru  din val de mare” ca la final cu acuarela să reflecte curcubeul, soarele, umbrela.
Pensula, apa și culoarea au creat universul micilor pictori, care și-au înșirat fantezia pe coala albă de hârtie, reprezentând propriul curcubeu, al lor, dar și al bibliotecii Ovidius.
În paleta cu culori fiecare dispune de o culoare proprie, o culoare ce te caracterizează, ceea ce au și aflat copiii după ce și-au extras culoarea preferată.
Dacă preferi verdele, află că reprezintă odihna, speranța, tinerețea și liniștea ce-ți pătrunde întreg sufletul, despre celelalte culori vei afla cu siguranță dacă vei deveni fanul bibliotecii Ovidius și utilizatorul serviciului Copilăria în culoare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu