Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

luni, 13 februarie 2017

Miracolul de duminică

Frumusețea nu are margini, ea e actuală în orice epocă și la orice vârstă. Cu ea ne mândrim fie că suntem copii și mama ne-a gătit în rochițe de mireasă și sclipici pe buze sau ne-a aranjat papionul și bretonul de băiat mare, fie că ne aflăm la etapa maturității și ne preocupăm de frumusețea noastră în calitate de părinți, bunici.
Zilnic muncim, agonisim ca să ne fie bine nouă și copiilor noștri, iar week-end-ul  îl petrecem în compania copiilor pentru a acorda o notă de frumusețe familiei, în special mâinuțelor micuțe și dibace care mereu sunt dornice de a crea ceva pentru a-și ajusta accesoriile la hăinuța pe care o poartă.
Când vorbim despre frumusețe, despre accesorii și despre week-end ne referim la serviciul Miracolul care se desfășoară la biblioteca Ovidius în zi de duminică.
Cu toții suntem la curent că miracolele îi fascinează pe copii și din acest motiv ei nu lipsesc de la acest serviciu care îi motivează să producă ceva pe cât de obișnuit pentru noi-maturii, pe atât de neobișnuit pentru ei, pentru micile și gingașele lor mâinuțe, care nu-și găsesc odihna în timpul acestui serviciu, mereu sunt în căutare de mărgele potrivite după dimensiune, după formă și culoare, după bunul plac, dar și ornamentul pe care-l fac. Dacă într-un week-end au dat naștere unei brățări, acum au creat un colier, care va atârna frumos la gâtul meșterițelor sau al mamei, căci avem și un băiat care și-a dat interesul.

Frumusețea e o artă cu panglici și mărgele, o artă ce poate colora viața noastră și a celora care ne înconjoară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu