Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

duminică, 5 februarie 2017

Accesoriile ne reprezintă

 Femeile fără bijuterii sunt frumoase ca cerul fără stele” e o afirmație care ne provoacă să medităm asupra noțiunii de frumos și să acceptăm faptul că frumusețea naturală nu durează veșnic și totodată pentru a-i oferi un farmec  aparte e necesar să apelăm la unele accesorii.
   Utilizatorii bibliotecii Ovidius sunt  privilegiați la acest capitol, căci în fiecare duminică serviciul Miracol oferă acestora nu doar instruirea cuvenită, ci și posibilitatea de a-și confecționa bijuteriile după bunul plac.
    Astăzi fetele-cochetele sub ghidarea domnișoarei Olga Gori au realizat câte o brățară după modelul pe care fiecare și l-a ales individual, fie în raport cu compoziția bogată sau după tehnica de confecționare, căci necesită și aceasta uneori multă răbdare.
    Un element impresionant al acestei activități a fost prezența unui tătic, care nu doar a asistat, ci și-a ajutat fetele la crearea accesoriilor dorite pentru a le condiționa fericirea.

    Nu a greșit cel ce a zis că frumusețea e actuală în orice epocă și la orice vârstă, deci să profităm de această calitate atât naturală, cât și materială, atunci când contribuim la crearea bijuteriilor, dar să nu uităm: „Cea mai scumpă bijuterie a omului e mâna lui de aur”, doar datorită mâinilor dibace reliefăm frumusețea unor mărgele mici, care devin accesorii mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu