Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

miercuri, 4 februarie 2015

Sănătatea cea mai de preț avuție.

În prezent, în Moldova se înregistrează indici înalţi de morbiditate şi mortalitate, rezultat al maladiilor atât transmisibile, cât şi netransmisibile. Anual, avem peste 80% cazuri de deces în urma bolilor netransmisibile precum cancerul, diabetul, obezitatea, bolile cardiovasculare, condiţionate de factori de risc precum alimentaţia nesănătoasă, activitatea fizică redusă, consumul de tutun sau de alcool – factori care reduc simţitor longevitatea moldovenilor. Din acest considerent anul 2015, a fost declarat de Parlamentul Moldovei drept an al Sănătăţii. La acest capitol Biblioteca „Ovidius” vine cu dreptul de a vă propune spre lectură anumite volume pentru a întrema sănătatea Dumneavoastră.

Corpul este singurul lucrul pe care îl avem de la naștere și până la moarte - nu-l putem schimba cu unul nou. Ni se pare firesc să ne trezim în fiecare dimineață și să muncim toată ziua fără să ne mai gândim la el. Când lucrurile nu mai merg, ne simțim dezamăgiți și decepționați. Făcând însă doar câteva mici schimbări, ne putem îmbunătăți viața și sănătatea în mod vizibil, totodată reducând riscurile de îmbolnăvire și de eșecuri. Programul de dezintoxicare din Colecția Secretele sănătății vă poate ajuta în acest sens.


Scrivner, Jane. Dezintoxicarea totală: 6 modalități de a revitaliza stilul de viață. - Ch.: Arc, 2002. - 224 p.
Volumul Dezintoxicarea totală vă va arata cât este de ușor să arătați bine și să vă bucurați din plin de viață. Jane Scrivner, autoarea de mare succes și specialist în dezintoxicare, a creat șase programe remarcabile de dezintoxicare. Fiecare dintre ele este diferit și este conceput pentru a răspunde unor necesități specifice.




Scrivner, Jane. Dezintoxicați-vă viață. - Ch.: Arc, 2002. - 188 p.
Viața dumneavoastră este atât de haotică încât uneori vi se pare că vă scapă de sub control? Această cartea vă va ajuta cum să identificați și să depășiți obstacole din viața dumneavoastră, să deveniți uimitor de dezintoxicat, revigorat și gata la treabă. Autoarea best-seller-ului Dezintoxicați-vă viața a creat un program în 25 de pași care va transforma toate aspectele vieții dumneavoastră - corpul, mintea, munca și relațiile. Descoperiți zeci de moduri ușoare de a fi fericiți, sănătoși și total revitalizați.



Scrivner, Jane. Dezintoxicați-vă singuri. - Ch.: Arc, 2002. - 188 p.
Sunteți stresat de viața modernă? V-ar plăcea să aveți o piele lucioasă și ochi strălucitori? V-ar plăcea să vă bucurați de o sănătate perfectă tot timpul? Atunci vă propunem să citiți Dezintoxicați-vă singuri,acest volum vă oferă cheia către o stare și un aspect excelent. Autorea a creat un program de curățire radicală pentru întregul organism, ușor de respectat și extrem de eficient.



Scrivner, Jane. Dezintoxicați-vă rămînînd tineri. - Ch.: Arc, 2002. - 200 p.
Cartea Dezintoxicați-vă rămînînd tineri oferă cheia pentru o viață mai sănătoasă și mai îndelungată. Cu cât suntem mai sănătoși, la minte, corp și spirit, cu atât părem mai tineri și vom fi mai longivivi. Programul în nouă pași vă arată cum să transformați sub toate aspectele: corpul, mintea și spiritul. Urmăriți-i sfaturile simple și veți simți diferența în numai șapte zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu