Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

vineri, 20 februarie 2015

Între noi, fetele


De vorbă cu psihologul
Astăzi, 20 februarie,  în cadrul Proiectului „Fac ce vreau, dar știu ce fac”, dna doctor în pedagogie, specialist principal la Direcția Învățământ Profesional de la Ministerul Educației și Tineretului din Republica Moldova, psihologul Ludmila Bolboceanu a solicitat să participe la masa rotundă „Viața sexuală în rândurile tinerilor”, doar fetele (Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”). Condițiile înaintate de dna psiholog le-a căzut pe plac fetelor. Oricum, e o temă jenantă să o discuți în prezența băieților. Dar și intrigantă.
Liceenele au discutat cu specialistul în domeniu despre comportamentul adolescențelor în societate, despre relațiile cu băieții proveniți din diferite medii, despre diverse situații din viață, ce ar trebui să cunoască și cum să se comporte. Învață să-ți coordonezi corect sentimentele. Să ai curaj să iubești sincer, să ai o relație de care să nu-ți fie rușine.
Masa rotundă a durat mai bine de două ore. Confidență, încredere, încurajare și o cană de ceai cu biscuiți și dulciuri. Următoarea ședință este programată pentru băieți. Vor fi discuții și cu părinții, separat și în prezența copiilor. Programul „Fac ce vreau, dar știu ce fac” se bucură la tineri de un enorm succes.
Dacă ești tânăr și nu ești indiferent de buna ta comportare și de înțelegere în societate, vino și tu, la mesele rotunde organizate de doamna doctor Ludmila Bolboceanu. Urmărește graficul activităților de la Biblioteca „Ovidius”.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu