Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

joi, 10 martie 2016

AD MULTOS ANNOS, LIDIA KULIKOVSKI!!!



Firea omului se formează în conjunctura poziției zodiacale, a anotimpului, al unei zile concrete. Cunoscând ziua de naștere, vei intui și starea emotivă a omului, caracterul, opțiunile lui în viață.
Să luăm un caz concret: Lidia Kulikovski a venit pe lume într-o zi semnificativă - Ziua feminității, Ziua dragostei de viață, de oameni, într-un anotimp când natura renaște, totul înflorește în jur, apar ideile de la sine. Ea este un inovaționalist, fiindcă altfel nu poate fi. Natura o obligă, poziția zodiacală. Lidia Kulikovski tinde spre perfecțiune și vrea să vadă lumea înconjurătoare că trăiește  cu aceeași tendință.
Ea este femeia fără vârstă. Urmăriți-i felul ei de a se menține - face sport, îmbracă haine comode, elegante, călătorește, studiază în continuu, se alimentează corect.
Și-apoi, cum privește ea la viață - ironic, cu umor și totodată cu voie bună, cu dispoziție, inspirată de o frunză, de o floare, de un vers.
Mulți ani, respectabilă doamnă. Multă sănătate și noi realizări. Sunteți un exemplu de urmat. S-aveți parte de fericire ca Primăvara de flori, soare și ciripit de păsări.

Cu profund respect și recunoștință, colectivul  filialei Ovidius: 
Liuba Ciobanu, Viorica Moraru, Victoria Cebanu, Natalia Cojoharenco, Ana Viscantene și Ion Borș.
 

 EPIGRAMĂ

Lidiei Kulikovski

În căutare de idei,
Toți căutau în gura ei,
O exclamație know - how,
Când doamna o să zică „Oau!”
                                  Ion Borș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu