Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

vineri, 4 decembrie 2015

„Transilvania Game” la Biblioteca „Ovidius”



La Biblioteca „Ovidius” a revenit în forță, cu o nouă provocare, Comunitatea Tinerilor Ambițioși. Aceasta presupune un joc intelectual bazat pe argumente, răbdare și atenție. Activitatea este rezervată pentru toți cei care doresc să-și dezvolte abilităţi utile în viața de zi cu zi și să învețe cum să-și argumenteze punctele de vedere în cadrul jocului „Transilvania Game”.

Jocul se bazează pe atenție și reacție. Cei care au jucat anterior Mafia sau alte jocuri sociale. le va fi foarte ușor să se încadreze. Regulile sunt simple. Joacă două echipe - cea a sătenilor ajutați de Bodyguard profet și multe alte personaje cu funcții speciale, și echipa adversară formată de vârcolaci, care după cum știm din filme, ies noaptea pentru a alege o jerfă. Lupta este dată între aceste două echipe, după cum știm vârcolacii ziua sunt cetățeni obișnuiți. Este ziua și este noapte când toți dorm și vârcolacii ies la vânătoare. Ziua fiecare jucător aduce argumente ca ceilalți participanți să-și poată da seama ce rol are dacă e unul pozitiv.

La jocul din seara de 3 decembrie au participat studenți de la Facultatea de Jurnalism, USM; psihologi de la Universitatea „Ion Creangă”; filologi și chimiști de la Universitatea de Stat Tiraspol, designeri de la Centru de Excelență în Construcții, liceeni de la Academia de Științe. S-au confruntat la vreo 15 persoane, urmăriți de un numeros public.
Membrii comunității și-au dat întâlnire pentru joi seară, 10 decembrie și-i invită pe toți doritorii, dornici de senzații tari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu