Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

joi, 24 decembrie 2015

Pomul este împodobit!



Chiar dacă ora începutului de Concurs „O jucărie pentru pomul de Crăciun” a fost indicată - 14, pe la ora 13 erau prezenți toți copiii. Însă, toate au început la ora indicată. Moderatoarea Ana Ostașevschi a dat startul. Au început jocurile de Crăciun. Copiii au căutat drumul moșului spre Pomul de Crăciun care trebuia găsit printr-un labirint. A urmat jocul „Tipar Crăciun”. Copiii s-au întrecut la mâncat covrigi, la cărat nuci și la confecționat jucării și ghirlande pentru brad. S-au citit vesuri, s-au cântat colinde și cântece de sărbătoare. Copiii s-au întrecut la dans.  Apoi, Juriul a purces l-a aprecierea jucăriilor confecționate în ajun de Crăciun. Premiul mare a fost decernat Valeriei Cănățui, de la Gimnaziu 53.
Locul secund a revenit Alexandrei Ungureanu (Liceul „Mihai Viteazul”) și Feliciei Dumbrăveanu.
Iar locul trei - Cătălina Mândrilă (Liceul „Prometeu”, Eugen Duca (Gimnaziu „D. Matcovschi), Iulian Antoci (M. Viteazul) și Cezar Rusu (gimnaziul 53).
Toți ceilalți participanți au fost remunerați cu daruri de Crăciun de la Pretura Centru și cărți de la Biblioteca „Ovidius”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu