Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

marți, 2 septembrie 2014

Atenție! Concurs de desen

Redacția ziarului "Vocea poporului" anunță lansarea Concursului de
desen Munca decentă  cu genericul "Am și eu dreptul la muncă".
Concursul  se începe de la 1 septembrie.

Prezentarea tuturor desenelor la redacție este posibilă până pe data
de 26 septembrie , ziua de  vineri, până la ora 12.00.

Cerințe


Desenul trebuie sa fie executat în culori  pe hârtie  de format A3.
Jos, în partea dreaptă, să fie dactilografiată informația despre autorul desenului:  numele, prenumele, vârsta, școala, liceul, gimnaziul, localitatea, pe verso - un telefon de contact, de dorit mobil (pentru informații suplimentare).



Regulamentul concursului
1.ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL
Organizatorul concursului de desen, ediția I-a, este redacția ziarului „Vocea poporului”  al CNSM.
Prezentul regulament este întocmit de către Organizator şi va fi afişat  pe pagina de web  www.vocea.md . Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament fără nici un fel de anunţ prealabil, urmărind astfel buna desfăşurare a concursului.
De asemenea, regulamentul va fi disponibil în copie în mod gratuit oricărui solicitant pe adresa: Chișinău, str. 31 August, 129, Casa Sindicatelor, et.IV, redacția ziarului Vocea poporului.
Participanţii la concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament.
 2. DURATA CONCURSULUI ŞI ARIA DE DESFĂŞURARE
Concursul de desen, editia I-a, este organizat şi se desfăşoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.
Concursul se desfăşoară în perioada 1septembrie - 1 noiembrie 2014, prin intermediul săptămânalului  „Vocea poporului”.
 3. DREPTUL DE PARTICIPARE
La acest concurs pot participa  copii de la vârsta de  5 până la 17 ani, de la grădinițe, școli, colegii şi licee din Moldova. Desenele vor fi apreciate după categorie de vârstă.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Scopul concursului
Scopul concursului dedicat copiilor din RM este cel de a atrage atenţia asupra importanţei şi responsabilităţii problemei abordate, de a forma participanţilor abilităţi de responsabilitate, participativitate şi comunicare. Prin acest demers dorim să-i obişnuim pe copii cu ideea că vor găsi în paginile ziarului „Vocea poporului” un colţ dedicat vocii copiilor, drepturilor lor. De asemenea, este stimulată activitatea de cunoaştere şi de creaţie a copiilor, precum şi disponibilitatea lor pentru comunicare şi întrunire. 
Trimiterea lucrărilor
Lucrările vor fi executate pe un format de hârtie A3 și trimise la redacţia ziarului „Vocea poporului” prin poștă pe adresa: str. 31 August, 129, et. IV, MD-2012, Chișinău sau direct la redacție, nu mai târziu de  data stabilită.
 Jos, în dreapta, se indică: denumirea desenului, numele şi prenumele, liceul, clasa, numărul de telefon, adresa de e-mail a autorului.