Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

marți, 14 iunie 2016

Chiar și pe ploaie - trăiască vacanța!



Biblioteca și noi

Ne convingem a câta oară, că ploaia nu este obstacol de a veni la bibliotecă. Copiii de la tabăra cu sejur de la Gimnaziul 53 au venit la întâlnire cu scriitorul Vlad Grecu după o ploiță bună chiar de dimineață, aducând cu ei soarele în rucsacul vacanței. Iar Vlad Grecu a scos din rucsacul său cartea „Morcovel”, o povestire despre peripețiile unui iepuraș în regatul ciupercilor, scrisă în 7 acțiuni.

Dar, până a discuta subiectul povestirii,
scriitorul a prezentat expoziția de desene pentru carte „Morcovel în regatul ciupercilor”, picturi executate de autor (Or, Vlad Grecu în anii de școală, la Dubăsari, a absolvit școala primară de arte, compartimentul pictură) și expoziția de carte „Morcovelul lui Vlad Grecu în poienița cu ciuperci”
Apoi, au purces la lecturi, caracterizând iepurașul ca fiind curajos, foarte curios și nițel naiv. Apoi, au urmat întrebările curioșilor.
Vlad Grecu le-a povestit despre copilăria și aventurile de pe Nistru. Le-a vorbit despre primele poezii scrise în anii de școală și despre poetul preferat Serghei Esenin ș.m.a.
La încheiere, copiii au primit cărți cu autografe și gălăgioși au pozat cu scriitorul în fața bibliotecii. În cele din urmă, copiii și-au pus rucsacurile vacanței și au plecat în vară. Vacanța e în toi. Trăiască vacanța!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu