Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

miercuri, 12 iunie 2013

Lecturile verii 2013


Maria Mocanu în dialog cu copiii

      Astăzi în cadrul programului Lecturile verii a avut loc întâlnirea  copiilor de le gimnaziul nr. 41 şi grădiniţa nr. 53 cu interpreta de muzică folk Maria Mocanu. De-a lungul carierei sale, Maria Mocanu  a desfăşurat o activitate multiplă: pedagogică, ştiinţifică, artistică, jurnalistică şi de ceva timp scriitoare dar activitatea de bază o constituie cea de interpretă de muzică folk şi de muzică populară,
      Maria Mocanu este autoarea a unor cărţi de cercetare, ultima apărută în 2012 cu titlu „Faţa soarelui” care cu multă dragoste a fost prezentată astăzi de autoare copiilor. Este un volum de povestiri pentru copii, și este dedicată mamei sale Dona și fiicelor Daniela și Rodica.  Ilustraţiile din carte fiind realizate de către fiica sa Rodica Mocanu Thery, care este stabilită în Franţa. Titlul acestei cărţi a fost sugerat de fiica sa Rodica prin desenele sale haioase, însă din care nu lipsea soarele. În carte sunt redate peripețiile copiilor autoarei petrecute la bunica în timpul vacanțelor. Autoarea a adunat toate aceste întâmplări de-a lungul anilor și publicate în acest volum. Copiii împreună cu Maria Mocanu au cântat cântece şi colinde din repertoriul interpretei.

 

Un comentariu:

  1. Sunt foarte recunoscător față de firma de împrumuturi Elegant pentru că m-a ajutat să obțin un împrumut de 600.000 USD cu ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry și voi fi întotdeauna recunoscător. Viața mea s-a schimbat, banii mi-au fost plătiți, dețin acum o afacere pe care o întrețineam pentru familia mea. Sunt recunoscător pentru tine, domnule Russ, și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru asistență financiară pe e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru asistența dvs. financiară.

    RăspundețiȘtergere