Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

marți, 25 iunie 2013

Ion Diordiev şi frumoasele sale poveţi


Astăzi la biblioteca ”Ovidius” a avut loc o întâlnire frumoasă a scriitorului Ion Diordiev cu micuţii dornici de a cunoaşte, de la grădiniţele nr. 87 şi 227, din sectorul Centru al municipiului. La această întâlnire scriitorul le-a vorbit copiilor despre viaţa şi creaţia sa, atrăgându-le atenţia la cărţuliile sale expuse pentru publicul bibliotecii. Cărţile sale sunt foarte atractive, cu copertele viu colorate, cu poezioare scurte dar pline de înţeles. Sunt şi pagini destinate pentru a fi împlute de culori. Iată doar câteva din titlurile de cărţi expuse: „Sportul în culori”, „Ghici cu ce călătorim”, „Desene şi poezii despre profesii şi meserii”, „Ghicitori în culori”, „Cine are aripioare” etc. în total 13 titluri de carte.
Vorbind copiilor, scriitorul a încercat să-i convingă, ca cititul este un beneficiu şi povăţuindu-i sa citească cât mai mult  când vor merge la şcoala.
În final Domnia sa a afirmat ca întâlnirea a fost una pe placul sufletului său, care-l va inspira să scrie şi mai mult pentru Măria Sa Copilul.
 Pentru viitor Biblioteca „Ovidius” va perpetua aceste întâlniri ale generaţiilor deoarece numai astfel poţi educa dragostea pentru lectură, iar întâlnirile cu scriitorii sunt cele mai binevenite momente pentru familiarizarea cu persoanele marcante ale RM.

 
 
 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu