Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

miercuri, 26 iunie 2013

Concurs de creație ”Impresii de lectură din cartea de vacanţă”


Lectura în desenele copiilor

Astăzi la Bibliotecă a avut loc Concursul de creaţie cu tema:  „Impresii de lectură din cartea de vacanţă”.  Concursul face parte dintr-o serie de activităţi desfăşurate în cadrul programului “Lecturile verii 2013”. Participanţii au avut ocazia să demonstreze originalitatea şi măiestria în arta picturii,  prin forme, culori, păreri despre lectură, vară şi vacanţă.
Stabilirea câştigătorilor a avut loc prin aprecierea lucrărilor prezentate. Desenele au fost evaluate de către însăşi copiii. Desenele au fost evaluate în funcţie de relevanţa lor pentru tema dată, de originalitate şi de încadrarea lor în cerinţele de mai sus.  Premiile au fost repartizate după următoarele categorii: ingeniozitate - Ursu Valentina, complexă - Chiperi Diana, inventivă – Ermurachi Sorina, iscusită – Jardan Alina, dibace – Brâncoveanu Constantin.

Pentru dezvoltarea atenţiei, concentrării şi stabilităţii au fost organizate jocurile distractive: „Mâini atente”, „Ce este de prisos”, „Atenţie la profesie” ş. a.
Participarea la concurs reprezintă un exerciţiu de creativitate dar şi de identificare  a viziunii copiilor faţă de lectură, carte în perioada estivală, contribuind la îmbunătăţirea experienţei artistice într-un context mai larg.


 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu