Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

miercuri, 16 mai 2012

SĂPTĂMÂNA UŞILOR DESCHISE


 LANSARE DE CARTE “Călăuza familiei”, editura “Cu drag”

   Informaţia despre această carte a provocat din start interesul cititorilor noştri atunci când le prezentat semnul de carte informaţional adus la bibliotecă de Petru Şarcov, editor. De aceea sala bibliotecii parcă s-a făcut mai mică şi nu prea încăpeau toţi doritorii de a vedea şi  a cumpăra această ediţie minunată.
   „Călăuza familiei” este o lucrare originală-unicat, un ghid care vine în ajutorul familiilor ce vor să-şi cunoască originile şi neamul, care vor să ducă evidenţa tuturor evenimentelor din familie, să elaboreze un arbore genealogic dar nu ştiu cum să o facă.
   Între pereţii acestei cărţi se va clădi viaţa unei familii, expusă cu respect faţă de cei care au fost şi cu dragoste pentru cei care vin. Urmaţii vor moşteni această carte ca pe un îndrumător competent şi credincios, un instrument care îi va ajuta să-şi făurească un mediu sănătos în familie.
Editorul, Petru Şarcov a mulţumit echipei cu care a lucrat timp de patru ani la această ediţie de excepţie pe piaţa editorială din Moldova, deoarece de atât timp a fost nevoie de la apariţia acestei  idei  până la realizarea ei. Sa-u propus mereu noi şi alte modalităţi de prezentare a acestei cărţi    şi s-a obţinut un produs poligrafic de înaltă calitate şi ca conţinut şi ca formă.
   Un cuvânt de susţinere a acestei ediţii şi remarcare a necesităţii ei în familiile noastre au avut de spus atât cei care au participat nemijlocit la redactarea şi selectarea informaţiilor cât şi alţi invitaţi: Nina Negru, cercetător ştiinţific la BNRM, Silvia Grosu, prof. univ,  Ion Dumbrăveanu, prof. univ. , ex-ministrul construcţiilor Ion Răileanu, Liviu Dascăl, directorul Liceului Teoretic Experimental „Waldorf”, Olga Starţun, profesoare de limba română la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” ş. a.
Lansarea a fost şi mai de suflet graţie duioaselor melodii ale interpretei Zinaida Bolboceanu, acompaniată la cobză de Victor Butnaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu