Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

duminică, 20 mai 2012


Lucrări hand-made în ultima zi a Săptămînii Naționale a Voluntariatului 2012

Duminică, 20 mai 2012 între orele 11.00-13.00 în incinta Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” s-a organizat „Șezătoarea voluntarilor cu membrii cabinetului de miniştri”.
Evenimentul a fost organizat de Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri cu dizabilități fizice în parteneriat cu Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu” şi Coaliția pentru promovarea legii şi activităților de voluntariat.
    Voluntarii cei mai activi ai bibliotecii "Ovidius": Nina Bejan, Alexandrina Melnic, Svetlana Melnic, Adelina Onoi  - alături de copii cu dizabilități şi vice-ministru al ecologiei  au confecționat Brăţara prieteniei, felicitări cu reprezentarea logo-ului SNV „albinuțe”.

A persistat o atmosferă lucrativă şi în acelaşi timp prietenoasă, amicală. Mascota "Albinuţei" prezentată de un voluntar de origine franceză i-a distrat pe cei mai mici participanţi. Atmosfera de şezătoare s-a resimţit şi graţie portului naţional în care erau îmbrăcaţi unii voluntari. O dulce melodie populară de fluier a răsunat în surdină pe parcursul întregii activităţi.
Admirabil, ne-a plăcut, am dori să participăm mai des la astfel de acivităţi - au spus voluntarii noştri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu