Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

marți, 27 decembrie 2011

INVITAŢIE LA LECTURĂ: EXPOZIŢIA LUNII DECEMBRIE

Prezentăm cele mai recente ediţii a literaturii de ficţiune ale scriitorilor marcanţi din literatura universală franceză, americană, japoneză, etc., perioada contemporană, ediţii reunite în colecţia „Raftul Denisei” ( Bucureşti, Editura Humanitas Fiction).
Colecţia DVD În Jurul lumii. Începând cu anul 2010 Deagostini a lansat o noua colecţie intitulata “In jurul lumii”. Este o colecţie de reviste ce ne îndrumă spre călătorii fascinante prin ţările lumii, însoţite cu DVD-uri - calatorii virtuale în cele mai spectaculoase colturi ale lumii. Întreaga colecţie conţine 115 DVD-uri. Fiecare DVD conţine:70-100 minute de informaţii diverse despre locul respectiv, imagine şi sunet de înaltă calitate, meniu de selectare a diverselor capitole. În expoziţia virtuală a lunii decembrie vă recomandăm achiziţiile recente, întrate la Filiala Ovidius. Călătorii şi vizionări plăcute!
Copiilor le propunem spre lectură cele mai recente intrări în colecţiile bibliotecii a ediţiilor dedicate sărbătorilor frumoase de iarnă, care conţin poezii, colinde, cântece scenete de Crăciun şi Anul Nou.
Programele create de Compania Infomedia Pro, oferă posibilitatea de a transforma calculatorul în cel mai prietenos instrument de educare şi dezvoltare a abilităţilor copiilor. Este un program plăcut, educativ şi mai ales util pentru copii. Colecţia de documente audiovizuale a filialei Ovidius pune la dispoziţia copiilor un program educativ, distractiv şi interactiv de instruire şi odihnă intelectuală prezentat în expoziţia „Produse educaţionale MULTIMEDIA”.


Informaţia detaliată despre aceste cărţi o găsiţi aici: http://www.flickr.com/photos/biblioteca_ovidius/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu