Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

marți, 5 iulie 2016

În vacanță cu tableta



Rucsacul de vacanță
Astăzi este marți și la Biblioteca „Ovidius” continuă  instruirea practică de  utilizare a tabletei. Bibliotecara Victoria Cebanu  i-a însărcinat pe copii instaleze în tabletele lor  aplicatiile Angry Birds Go! și Mastermind classic!
Prima aplicație este o cursă  palpitantă de viteze amețitoare pe un traseu de  pe insula porcilor. Participanții trebuie să ajungă  printre primii la  linia de sosire. Este o „plimbare”  cu hopuri, pe niște drumuri periculoase, cu adversari crânceni.
Cea dea doua aplicație se numește Mastermind și este un joc clasic de puzzle. Scopul jocului constă din a ghici combinațiile de culori ascunse. Adversarul  creează o combinație de până la patru culori și le ascunde în partea de sus a tablei de joc. Sarcina jucătorului este de a încerca diferite combinații de culori, până când se vor potrivi cu codul ascuns. 
Copii s-au descurcat minunat cu sarcinile puse, depunând străduință la găsirea soluțiilor de rezolvare, demonstrând agerimea minții în cea ce privește trecerea obstacolelor și găsirea combinațiilor potrivite în cel mai scurt timp. Jocurile au plăcut copiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu