Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

joi, 2 martie 2017

Ce inserăm astăzi?


Unele date, lucruri necesită un spațiu separat atât în lumea fizică, cât și în cea virtuală, electronică.
Din acest considerent, la lecția de instruire în domeniul tehnologiilor informaționale, copiii au studiat Inserarea tabelelor într-un document Word, astfel, încât anumite date să-și regăsească coloana și rândul necesar esenței acestuia.
Utilizatorii bibliotecii Ovidius au învățat elementele principale de înserare a unei tabele, de adăugare a rândurilor și coloanelor necesare, cât și de eliminare a acestora când sunt în surplus.
Copiii au întâmpinat o problemă atunci, când mesajul era de dimensiuni mult mai mari decât spațiul coloanei, rândului și viceversa, în această situație provocată intenționat, ei au studiat cum poate fi mărită și micșorată o tabelă, atât coloanele cât și rândurile.
După exersarea teoretică, de a adăuga, de a elimina, de a mări și micșora coloane și rânduri, utilizatorii au primit câte o sarcină, care nu doar i-a provocat să însereze o tabelă, ci și să aplice cele învățate anterior.

Instruirea este binevenită în orice domeniu, la orice vârstă, în orice instituție, însă la biblioteca Ovidius instruirea se desfășoară cu dăruire de sine, ca rezultatul obținut de utilizatori să fie pe potrivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu