Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

marți, 23 iulie 2013


Bicicleta Lecturii în ospeţie la grădiniţa nr. 53

     În acest an activitățile extramuros  din Programul Lecturile verii le desfășurăm mai neobișnuit ca în ceilalți ani. Mergem la ei cu bicicleta plină cu cărți. Astăzi picii de la grădinița nr 53 ne așteptau cu nerăbdare sa vadă cu ce surpriza venim noi la ei. Tema propusă picilor a fost selectată ţinând cont de necesităţile anotimpului - Sănătate şi natură. Această temă este una foarte des discutată în viaţa de zi cu zi, în mod deosebit vara atunci când este sezonul ieşirilor în sânul naturii pentru a ne distra, odihni etc.

Din momentul în care bicicleta lecturii (Mascota Lecturilor verii 2013) a intrat pe porţile grădiniţei copiii şi-au îndreptat atenţia asupra bibliotecarilor de la filiala “Ovidius” şi la cărţile aduse pentru discuţie.
Grupa pregătitoare a grădiniţei nr. 53 a fost predispusă spre un dialog pe tema propusă oferindu-ne detalii despre igiena personală învăţate în familia fiecăruia. De asemenea am discutat şi detalii despre ocrotirea naturii, mediului încunjurător la care le-au atras atenţia și părinţii, buneii, educatorii etc. atunci când merg în sânul naturii. La finele acestei întruniri copiii au lecturat despre Sănătate şi natură din cărţile aduse şi propuse spre lectură de bicicleta lecturii de la biblioteca “Ovidius”.
Pentru un mod de viaţă sănătos biblioteca oferă şanse egale tuturor de a vizita şi a aceesa colecţiile bibliotecii.

 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu