Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

joi, 5 iulie 2012

ORA POVEŞTILOR

Copiii vin cu plăcere la ora de poveste de la biblioteca „Ovidius” care se desfăşoară în fiecare zi de joi, începând cu ora 11.00.


Astăzi Cristina Voroneanu, voluntara care este responsabilă de organizarea acestui program în această vară, le-a propus copiilor mai întâi să vizioneze o poveste la calculator, deoarece ştie că acest hobby este mai al tuturor copiilor de azi. Apoi a urmat discuţia celor vizionate, copii fiind foarte dezinvolţi în caracteristicile date faptelor eroilor poveştii.

Nu mai puţin le-a plăcut copiilor şi jocul de dezvoltare a memoriei şi a capacităţii de observare şi cunoaştere a semenilor propus de Cristina.

Pentru a diversifica mersul activităţilor organizate la ora poveştilor ea le-a propus copiilor să participe la un Concurs de creaţie cu genericul „Inventez povestea mea”. Unii copii pe loc au şi pornit firul unor poveşti moderne, în care sunt şi telefoane mobile, şi GPS, şi iPad-uri. După cum sunt timpurile aşa şi poveştile, concluzionăm noi.

Concursul se va desfăşura în următoarea zi de joi, 12 iulie. Atunci vor fi citite cele mai ingenioase poveşti scrise de micii noştri utilizatori.

ANUNŢ!

Sunt invitaţi şi aşteptaţi toţi copiii creativi să vină să ne prezinte poveşti noi inventate de ei. Autorii celor mai frumoase poveşti vor fi premiaţi. Succese!



Un comentariu: