Titlu

în dialog cu comunitatea

BIBLIOTECA OVIDIUS ÎŢI OFERĂ CE ARE MAI BUN: INFORMAŢIE UTILĂ, CELE MAI ATRACTIVE SPAŢII, BIBLIOTECARI CALIFICAŢI
VINO ŞI TE VEI CONVINGE!


Menu

marți, 2 iunie 2015

S-a redeschis „Biblioteca cu bretele”

La 1 iunie, de Ziua Internațională a copilului, În parcul de distracții Aventura Parc de pe strada Ghioceilor nr. 1 din sectorul Buiucani a fost lansat proiectul Trolleybook, ediția a II-a, cu un program de lecturi estivale. În fața prezenților, la deschiderea oficială a Trolleybook-ului, a vorbit Mariana Harjevschi, directorul general al Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu” și Vera Gurievschi, specialist principal la Direcția Cultură a Municipiului Chișinău. D-na Harjevschi a menționat că „Biblioteca Municipală va îmbina toate metodele accesibile de cunoaștere: lectură, concursuri, ateliere de creație, jocuri de calculator, care vor contribui la dezvoltarea creativității și imaginației la copii și adolescenți, vor atrage spre lectură noi cititori”. Ea a anunțat și noutatea sezonului: lectura în format electronic pe e-Readere, care conțin peste 500 de titluri.
A urmat un program artistic, în care au participat copii cu recitaluri de poezie, cântece, dansuri, interpretări la instrumente muzicale. A felicitat copii poetul Arcadie Suceveanu, interpreții de muzică ușoară Valeriu Cordineanu și Ricu Vodă.
Trolleybook-ul își va deschide ușile de marți până duminică, de la ora 11.00 până la 18.00. O vară de activități cu trolleybook-ul la Aventura Parc. Copii vor fi deserviți de filialele Bibliotecii Municipale, ca și anul trecut. Ultima zi de activitate a verii 2015 - 31 august.
Trolleybook-ul vă așteaptă la Aventura Parc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu